Verkeers- en parkeerbegeleiding

Verkeers- en parkeerbegeleiding - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

De gediplomeerde verkeersregelaars van MD Safety Group Traffic zorgen ervoor dat de verkeersstromen en het parkeren bij uw evenement in goede banen wordt geleid. In de voorbereidingen van het evenement kunnen onze medewerkers een verkeers- of vervoersplan opstellen. Na afloop van het evenement zorgen onze verkeersregelaars voor een vlotte verkeersafhandeling.

Het kan om veiligheidsredenen nodig zijn wegen of straten rond het evenement gedeeltelijk of geheel te moeten afsluiten. Onze verkeersregelaars zijn duidelijk herkenbaar en kunnen indien nodig materialen voor afzettingen en omleidingen meebrengen.

“Valet parking” of het verzorgen van een tijdelijke pendeldienst tussen het parkeerterrein en de locatie behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 085-303 62 10.

Verhuizing naar nieuw kantoor - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Verhuizing naar nieuw kantoor

Door een voorspoedige start van ons bedrijf zijn wij in 2 maanden tijd uit ons jasje gegroeid en hierdoor was ons kantoo... lees verder »