Uitvaartbeveiliging

Uitvaartbeveiliging - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Het is bekend dat inbrekers overlijdensadvertenties afstruinen, op zoek naar adressen om toe te slaan. In Hengelo wordt dit, volgens uitvaartorganisatie Yarden, de laatste tijd steeds vaker gedaan. De inbraak gebeurt vaak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart, of juist tijdens die plechtigheid omdat inbrekers zeker weten dat er dan niemand thuis is.

Inbrekers worden steeds creatiever, maar ook steeds respectlozer. In hun zucht naar 'gemakkelijk geld' worden steeds vaker de nabestaanden van een overledene 'bezocht'. Mensen die al een verdriet te verwerken hebben, krijgen hiermee een flinke tweede klap.

MD Security biedt u een oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw huis tijden de uitvaart bewaakt is. En mocht er dan toch wat gebeuren; u kunt ervan op aan dat wij ervoor zorgen dat uw bezittingen daar blijven waar ze horen te staan: in uw huis.
Kies voor een stukje veiligheid en niet voor mogelijk dubbel leed. Kies voor uitvaartbeveiliging van MD Security.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 085-3036210.

Verhuizing naar nieuw kantoor - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Verhuizing naar nieuw kantoor

Door een voorspoedige start van ons bedrijf zijn wij in 2 maanden tijd uit ons jasje gegroeid en hierdoor was ons kantoo... lees verder »