Uitvaartbeveiliging

Uitvaartbeveiliging - MD Security, beveiliging Den Bosch

Het is bekend dat inbrekers overlijdensadvertenties afstruinen, op zoek naar adressen om toe te slaan. In Hengelo wordt dit, volgens uitvaartorganisatie Yarden, de laatste tijd steeds vaker gedaan. De inbraak gebeurt vaak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart, of juist tijdens die plechtigheid omdat inbrekers zeker weten dat er dan niemand thuis is.

Inbrekers worden steeds creatiever, maar ook steeds respectlozer. In hun zucht naar 'gemakkelijk geld' worden steeds vaker de nabestaanden van een overledene 'bezocht'. Mensen die al een verdriet te verwerken hebben, krijgen hiermee een flinke tweede klap.

MD Safety Group biedt u een oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw huis tijden de uitvaart bewaakt is. En mocht er dan toch wat gebeuren; u kunt ervan op aan dat wij ervoor zorgen dat uw bezittingen daar blijven waar ze horen te staan: in uw huis.
Kies voor een stukje veiligheid en niet voor mogelijk dubbel leed. Kies voor uitvaartbeveiliging van MD Safety Group.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-2032035.