Chauffeursdiensten, special delivery

Chauffeursdiensten, special delivery - MD Security, beveiliging Den Bosch

Files en niet bekend zijn met een stad kunnen leiden tot vertraging. Het wordt steeds drukker op de wegen in Nederland en autorijden vraagt steeds meer van de bestuurder. Na een lange dag werken is het moeilijk om die concentratie nog op te brengen. Maak van uw reistijd werktijd waarin u telefoontjes kunt plegen of documenten kunt doorlezen. En dat allemaal op de achterbank van een luxe directiewagen.

De chauffeur betaalt zichzelf gemakkelijk terug doordat onze clientèle de vaak vele reisuren nuttig kunnen besteden. Bovendien kunnen vergaderingen rustig worden voorbereid en voorkomt u stress door het drukke verkeer.

De achterbank verandert in een mobiel kantoor, terwijl een directiechauffeur van MD Safety Group chauffeursdiensten ervoor zorgt dat u op het gewenste tijdstip op de plaats van bestemming aankomt. Kortom; reistijd wordt werktijd. Daarnaast geeft het ook de gewenste zakelijke uitstraling. U laat zien dat u zichzelf en uw zakenpartners serieus neemt door met een directiechauffeur te verschijnen.

Wat uw chauffeurswensen ook zijn, en of uw startlocatie nu in Nederland of in het buitenland is, onze chauffeurs kunnen op afroep, detachering en uitbesteding ingezet worden. MD Safety Group chauffeursdiensten heeft de oplossing voor uw behoeften.

Special Delivery

Op afspraak kunnen ook waardevolle post en goederen worden getransporteerd. Dit doen wij ook grensoverschrijdend. Dit vergemakkelijkt voor u de bedrijfsvoering en voorkomt onnodig tijdverlies voor uw medewerkers.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-2032035.