Hondenbrigade/hondengeleiders

Hondenbrigade/hondengeleiders - MD Security, beveiliging Den Bosch

Onze hondenbrigade is een gespecialiseerd onderdeel van de beveiliging. Deze beambten met diensthond worden veelal ingezet wanneer er een risico aan de opdracht is verbonden, of als er een goede uitstraling voor een grote preventieve werking nodig is. Bijvoorbeeld bij voetbalwedstrijden, evenementen of objecten waar de opdrachtgever dat wenst.

Omdat we de kennis zelf al vele jaren in huis hebben en met succes al vele honden afgericht hebben op het K.N.P.V.-niveau kunnen we de beveiligingsbeambten/hondengeleiders een goede opleiding geven zodat ze nooit voor verrassingen komen te staan. De kwaliteit van de aangeboden diensten staat bij MD Security op een uitzonderlijk hoog niveau. Dankzij goed getraind personeel met de juiste opleiding hebben wij een gekwalificeerd en gemotiveerd team van beveiligingsbeambten.

MD Security werkt uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde hondengeleiders. Onze medewerker onderneemt eerst zelf actie door veelal te praten, nooit misbruiken wij de hond. Meestal is preventieve aanwezigheid van de hond en zijn geleider genoeg om kwaadwillende personen op afstand te houden.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: diensten@mdsecurity.eu. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-2032035 of op mobiel via 06-50840525.