Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging - MD Security, beveiliging Den Bosch

Het doel van MD Safety Group Security is om een evenement zonder problemen te laten verlopen.
Wij vinden het belangrijk dat onze beveiligingsmedewerkers op een correcte manier inspelen op de situaties die zich voordoen.

Door de juiste personen op de juiste plaats te zetten, zoals podiumbewaking, kassacontrole, veldtoezicht, toegangscontrole en stand-by teams, wordt aan elk detail gedacht.

MD Safety Group Security heeft voor evenementen coördinatoren die ruime ervaring hebben met deze vorm van beveiliging en die weten waar zij over praten. Zij begeleiden en sturen de beveiligingsbeambten aan, aan de hand van de uitgegeven beveiligingsplannen.

Veiligheid voor alles

Doordat er vaak op evenementen diverse tenten en units staan en vaak niet overal een beveiligingsbeambte aanwezig kan zijn, kunnen er tijdelijke alarmsystemen worden geïnstalleerd.
Ook cameratoezicht behoord tot de mogelijkheden, zodat er altijd vanaf een centraal punt toezicht op die plaatsen is waar even geen beveiligingsbeambte aanwezig is. De centralist kan dan de collega-beveiligingsbeambten bij een onregelmatigheid daar naartoe sturen waar dit nodig is.

Ook zijn onze beveiligingsbeambten gecertificeerde bedrijfshulpverleners en in het bezit van het AED certificaat, zo kunnen zij inspringen bij eventuele calamiteiten zoals brand en dergelijke. Op aanvraag kunnen wij ook de brandbestrijdingsmiddelen en een E.H.B.O.-team voor uw evenement verzorgen. Neem hiervoor een kijkje onder het kopje "MD Specials".

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-2032035.