EHBO, Medische diensten

EHBO, Medische diensten - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Bij ieder evenement behoren herkenbare Eerste Hulpverleners aanwezig te zijn voor het geval er een ongeval plaatsvindt. U moet er toch niet aan denken dat er tijdens uw evenement iets gebeurt en er geen hulpverlener aanwezig is? MD Safety Group medical beschikt over een jong, goed opgeleid en enthousiast team van EHBO medewerkers welke gespecialiseerd zijn in hulpverlening bij evenementen, bedrijfsfeesten, festivals of andere activiteiten. Voor de organisatie is deze service en dienstverlening onmisbaar.

Onze EHBO medewerkers gaan altijd op pad met een goed gevulde EHBO tas en op ieder groot evenement is er een AED aanwezig. Op de kleinere locaties kan de brandwacht de EHBO verzorgen. Dit bespaart u een hoop kosten omdat u geen aparte EHBO’ers hoeft in te huren. Dit noemen we ook wel Fire & Rescue.
Op grote evenementen worden onze EHBO’ers of brandwachten vaak ondersteund door onze verpleegkundigen welke in de eerste-hulppost verblijven. Zie medische diensten.

Medische diensten

Ons bedrijf beschikt over verpleegkundigen die professionele medische ondersteuning kunnen bieden bij TV- of filmopnamen, stunts en de grotere evenementen. Door de aanwezige kennis en ervaring, en het gebruik van medische apparatuur kunnen wij sneller en adequater optreden bij een calamiteit. Wij bieden u zeer uitgebreide eerstehulpverlening aan, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Ambulance Diensten.

Wij verzorgen alle benodigde materialen, en hebben de mogelijkheid om op locatie een complete medische post in te richten. Ook kunnen wij indien gewenst een eigen ambulance stand-by zetten. Al onze personeelsleden zijn duidelijk herkenbaar voor uw gasten en organisatie. Onze kwaliteit halen we uit hoog opgeleid en gespecialiseerd personeel.

In ons personeelsbestand hebben wij:
- Drugs- en Trauma-artsen
- Ambulanceverpleegkundigen
- Intensive-care verpleegkundigen
- Spoedeisende hulp verpleegkundigen

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 085-3036210.

Verhuizing naar nieuw kantoor - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Verhuizing naar nieuw kantoor

Door een voorspoedige start van ons bedrijf zijn wij in 2 maanden tijd uit ons jasje gegroeid en hierdoor was ons kantoo... lees verder »