Brandwachten

Brandwachten - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

In sommige bedrijven geldt een verhoogd risico voor brand, verontreiniging of explosies. Deze bedrijven zijn in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor preventie bij opstarten van het productieproces en regulier onderhoud. Ieder risico moet tot het uiterste worden vermeden. Het kleinste moment van onachtzaamheid kan rampzalige gevolgen met zich meebrengen. Een grondige kennis van het bedrijf, het productieproces en bijzondere omstandigheden is hierbij een eerste voorwaarde. Door onafhankelijke brandwachten te laten controleren kan bedrijfsblindheid worden voorkomen.

Brandwachten tijdens evenementen & bijeenkomsten:

Dagelijks zijn brandwachten van MD Safety Group aanwezig op diverse locaties in het hele land om toezicht te houden op de brandveiligheid tijdens evenementen. Deze brandwachten zijn in het bezit van het Rijksdiploma hoofdbrandwacht en het certificaat controlefunctionaris brandpreventie. Voor opening van de locatie voor uw gasten zullen de brandwachten een ronde maken om vroegtijdig eventuele onregelmatigheden te kunnen ontdekken en op te lossen. De brandwachten zullen bij calamiteiten direct vakkundig ingrijpen. Ook kunnen wij een uitgebreide eerste hulptas met o.a. een AED meebrengen.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@mdsafetygroup.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 085-3036210.

Verhuizing naar nieuw kantoor - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Verhuizing naar nieuw kantoor

Door een voorspoedige start van ons bedrijf zijn wij in 2 maanden tijd uit ons jasje gegroeid en hierdoor was ons kantoo... lees verder »