Receptiediensten, Centrale post

Receptiediensten kunnen zeer uitgebreid worden vervuld. Onze receptionisten en beveiligingsmedewerkers zijn het visitekaartje voor zowel uw als ons bedrijf. Onze medewerkers zijn daarom goed opgeleid. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde beambten, om zo professioneel en integer de visie van het bedrijf weer te geven.

Centrale Post (CP)

CP-diensten zijn vrij intensieve diensten waarbij de communicatie tussen de verschillende instanties (denk aan politie-, brandweer- en ambulancediensten) een hoofdrol spelen. MD Security heeft voor deze functie speciaal opgeleide beveiligers die ruime ervaring hebben op dit gebied. Alle communicatiemiddelen die benodigd zijn op een terrein, bedrijf of evenement kunnen worden verzorgd door MD Security. Ook indien de opdrachtgever om speciale communicatiemiddelen vraagt kunnen wij hiervoor zorgen.
Tevens is er ook de mogelijk om een compleet ingerichte CP-wagen te leveren.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: diensten@mdsecurity.eu. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-2032035 of op mobiel via 06-50840525.