Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging - MD Security, beveiliging Den Bosch

MD Security is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen en -projecten. Ook projecten welke zich in de opleverfase bevinden, beveiligen wij met regelmaat. Vaak blijkt dat, zodra er kostbare zaken in panden worden aangebracht, dit de bijzondere interesse wekt van dieven.

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen, maar ook met vernielingen en sabotage van de bouwprojecten. Dit levert niet alleen grote directe (financiële) schade op, maar ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden. MD Security heeft verschillende mogelijkheden om dit te voorkomen en het bouwproject optimaal te beveiligen. Daarnaast kunnen de beveiligers van MD Security ook voor andere (veiligheids-)werkzaamheden ingezet worden, zoals toezicht op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen, bezoekers- en leveranciersregistratie bijhouden, visitatie van eigen medewerkers en die van leveranciers en onderaannemers.

Als specialistisch dienstverlener in de beveiliging voeren we veel opdrachten uit in de bouwwereld. We hebben hierdoor veel ervaring en kennis opgedaan in dit specifieke werkveld. Wij verzorgen de complete beveiliging van uw bouwplaats met onze vakmensen. We zijn no nonsense en betrouwbaar. We houden ons aan de regels en wetgeving die in onze en uw bedrijfstak gelden. We willen u graag uw zorgen wat betreft beveiliging uit handen nemen. Daardoor kunt u zich bezighouden met uw primaire processen en hoeft u zich niet druk te maken over de beveiliging van uw project(en). De inzet van de beveiligers is per bouwproject verschillend. Dit hoeft niet alleen in de avond- en nachturen te zijn, maar ook overdag en in het weekend kunnen zij aanwezig zijn op de bouwplaats voor controle, toezicht en het beveiligen van de eigendommen en goederen. Verder kan de mobiele surveillancedienst van MD Security een sluitronde uitvoeren om het gehele terrein af te sluiten aan het einde van de werkdag.

Veel beveiligingsbedrijven gaan in onze ogen erg lichtzinnig om met het beveiligen van bouwplaatsen. Veelvuldig worden ongediplomeerde, ongescreende en vooral ook ongemotiveerde mensen ingezet. Dit terwijl risico's op schade en derving vaak gigantisch zijn. Wij distantiëren ons bewust van dergelijke praktijken en zetten alleen gediplomeerde, gescreende en goed geïnstrueerde beveiligers in op onze beveiligingsopdrachten.

Wij vinden de communicatie met de projectleiding en medewerkers van de aannemer en onderaannemers erg belangrijk en zien dat dit gewaardeerd wordt bij onze huidige opdrachtgevers. Een leidinggevende van MD Security zal dan ook met enige regelmaat de locatie bezoeken. Borging van onze dienstverlening begint met goede afspraken over verantwoordelijkheden. Ten aanzien van de gehele dienstverlening heeft u één aanspreekpunt. Dus geen verantwoordelijkheden die worden doorgeschoven of miscommunicatie. Dat geldt voor onze dagelijkse beveiligingswerkzaamheden, onze back-officeactiviteiten, maar ook voor het commerciële traject. Wat wij u offreren, maken wij waar in de praktijk, daar staan we voor!!!

Ook de inzet van onze hondenbrigade is een goede manier om uw bouwplaats te beveiligen. Voorts hebben onze beveiligers opleidingen & cursussen gevolgd, welke specifiek gericht zijn op de bouw, zoals bijvoorbeeld VCA.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: diensten@mdsecurity.eu. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-2032035 of op mobiel via 06-50840525.