Over MD Safety Group

Over MD Safety Group - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

MD Safety Group is een jong bedrijf met medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de veiligheidsbranche. Wij zijn dan ook een dynamisch veiligheidsbedrijf met doorzettingsvermogen. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing, samen met u. Zo leveren wij onder andere beveiligers, toezichthouders, brandwachten, verkeersregelaars en EHBO-ers aan onze klanten

MD Safety Group is opgericht door Egon van den Oord. Door een jarenlange samenwerking kwam hij tot het inzicht dat het beter kon. Meer aandacht voor de psychologische kant van het vak. Elk probleem dat niet met praten kan worden opgelost is een verloren probleem en die filosofie brachten zij in de praktijk.

Wij zijn trots op onze medewerkers. Daar besteden we ook veel aandacht aan. Daarom investeren wij bijvoorbeeld veel in scholing van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat ze op een rustige en prettige manier hun werk kunnen doen. Eventuele problemen vooraf te kunnen waarnemen en anders te kunnen oplossen met diplomatie.

MD Safety Group biedt een uniek scala aan veiligheidsdiensten, naast de 'normale' beveiliging. Uitstraling en professionaliteit worden hierbij nooit uit het oog verloren. Diensten in de vorm van animale beveiliging (honden), elektronische beveiliging (camerasystemen), receptiediensten, transportdiensten en calamiteitenopvang behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast leveren wij ook brandwachten, EHBO-ers en verkeersregelaars aan onze klanten. Maar dit is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd, gescreend bij Justitie en in het bezit van diploma's EHBO en/of BHV en AED.

Wij werken intensief samen met andere professionals in ons vakgebied onder het mom van "samenwerken is beter dan elkaar tegenwerken". Wij zijn er trots op om met dergelijke bedrijven te mogen samenwerken.

Niet voor niets is het motto van ons bedrijf: "Partner in Veiligheid". Dat zeggen we met een reden. Goede medewerkers zijn niet alleen professionals die over de veiligheid van u en uw eigendommen waken; ze zijn daarbij het visitekaartje van zowel uw als ons bedrijf.

De andere manier van veiligheid

Onze medewerkers zorgen ervoor dat iedere opdracht 100% wordt uitgevoerd en indien nodig voeren zij te allen tijde ruggespraak met de leidinggevende en opdrachtgever.
Bij MD Safety Group is het vanzelfsprekend dat wij bij opdrachtgevers regelmatig werkbezoeken houden waardoor ze op de hoogte zijn van de geleverde kwaliteit van onze diensten. Door een goede verstandsverhouding tussen opdrachtgevers en MD Safety Group kunnen we rustig stellen:

MD SAFETY GROUP LEVERT DE VEILIGHEID, DIE U WILT BIEDEN.

Verhuizing naar nieuw kantoor - MD Safety Group, Beveiligiging, Brandwachten, verkeersregelaars, EHBO-diensten, Servicemedewerkers

Verhuizing naar nieuw kantoor

Door een voorspoedige start van ons bedrijf zijn wij in 2 maanden tijd uit ons jasje gegroeid en hierdoor was ons kantoo... lees verder »