Veiligheid op het water

Veiligheid op het water - MD Security, beveiliging Den Bosch

Voor de evenementen op of aan het water is deze service en dienstverlening onmisbaar. Bij de vele evenementen die op of aan het water worden georganiseerd is het van groot belang dat er snel en adequaat kan worden ingegrepen. Ons team kan bijvoorbeeld worden uitgerust met een snelle en opvallende motorboot waarmee zij op het water patrouilleren. Het is ook mogelijk om hier gecertificeerde rescue-duikers aan toe te voegen. Uiteraard zijn al onze hulpverleners opgeleid en ervaren in het redden van personen in het water.

Ondersteuning bij wateractiviteiten

Deze vorm van dienstverlening kan ook worden gebruikt voor veiligheid en assistentie bij televisie of filmopnamen. Bij het plaatsen van boeien, pontons en andere zaken op en rond het water. Of voor ondersteuning aan Security teams, politie, brandweer en de havendiensten.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: specialservices@mdsecurity.eu. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer 073-8222606 of op mobiel via 06-50840525.

Verhuizing MD Security - MD Security, beveiliging Den Bosch

Verhuizing MD Security

MD Security gaat verhuizen van 's-Hertogenbosch naar Zuilichem. In verband met een intensieve samenwerking met de W817Gr... lees verder »