Over MD Security

Over MD Security - MD Security, beveiliging Den Bosch

MD Security is een jong bedrijf met medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de beveiligingsbranche. Wij zijn dan ook een dynamisch beveiligingsbedrijf met doorzettingsvermogen. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing, samen met u.

MD Security is opgericht door Egon van den Oord. Hij is opgegroeid in het Gelderse Kerkdriel. Werkzaam als beveiliger en als leidinggevende in de beveiligingsbranche kwam hij tot het inzicht dat het beter kon. Meer aandacht voor de psychologische kant van het vak. Elk probleem dat niet met praten kan worden opgelost is een verloren probleem en die filosofie bracht hij in de praktijk.

Wij zijn trots op onze medewerkers. Daar besteden we ook veel aandacht aan. Daarom investeren wij bijvoorbeeld veel in scholing van onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat ze op een rustige en prettige manier hun werk kunnen doen. Problemen kunnen oplossen met diplomatie. Goede beveiliging is die welke niet opvalt.

MD Security biedt een uniek scala aan beveiligingsdiensten, naast de 'normale' beveiliging. Uitstraling en professionaliteit worden hierbij nooit uit het oog verloren. Diensten in de vorm van animale beveiliging (honden en paarden), elektronische beveiliging (alarmsystemen), receptiediensten, mobiele surveillance, transportdiensten en calamiteitenopvang behoren tot de mogelijkheden. Maar dit is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd, gescreend bij Justitie en in het bezit van diploma's EHBO en/of BHV en AED.

Wij werken intensief samen met andere professionals in ons vakgebied. Zoals bijvoorbeeld met Forty4 Production Support; een bedrijf dat tot de top van Nederland gerekend mag worden. Wij zijn er trots op om met een dergelijk bedrijf te mogen samenwerken.

Niet voor niets is het motto van ons bedrijf: "Partner in Veiligheid". Dat zeggen we met een reden. Goede beveiligers zijn niet alleen professionals die over de veiligheid van u en uw eigendommen waken; ze zijn daarbij het visitekaartje van zowel uw als ons bedrijf.

De andere manier van beveiliging

Onze beveiligingsbeambten zorgen ervoor dat iedere opdracht 100% wordt uitgevoerd en indien nodig voeren zij te allen tijde ruggespraak met de leidinggevende en opdrachtgever.
Bij MD Security is het vanzelfsprekend dat wij bij opdrachtgevers regelmatig werkbezoeken houden waardoor ze op de hoogte zijn van de geleverde kwaliteit van onze diensten. Door een goede verstandsverhouding tussen opdrachtgevers en MD Security kunnen we rustig stellen:
MD SECURITY LEVERT DE VEILIGHEID, DIE U WILT BIEDEN.