You Never Wo(l)k Alone

You Never Wo(l)k Alone MD Security, beveiliging Den Bosch

MD Security kan met trots melden de beveiligingspartner te zijn voor de organisatie van You never Wo(l)k Alone. Wij steunen dit evenement belangeloos en zullen de veiligheidstaken van beveiliging en verkeersregelaars op ons nemen.

Voor het goede doel proberen zij een inzameling te houden door hen daarvoor zo goed mogelijk in te zetten op verschillende manieren. De reden dat zij voor het KWF hebben gekozen is, het is een zeer goede organisatie met het doel kanker ooit uit de wereld te krijgen.

Eén van hun vrienden Jasco is helaas getroffen door deze vreselijke ziekte en vecht nog iedere dag tegen de ziekte. Het begon allemaal in 2015 toen hij naar het ziekenhuis moest voor een onderzoek. Daar werd slokdarmkanker geconstateerd. Na vele gevechten geleverd te hebben had hij deze uiteindelijk overwonnen en dachten zij allemaal dat hij genezen was verklaard, maar helaas, niets is minder waar. In april 2017 ging het achteruit met hem en na een aantal onderzoeken kreeg hij te horen dat het terug was gekomen en dat het naar meerdere plaatsen was uitgezaaid en zijn levensverwachting wordt nu geschat op nog ca. 2 jaar. Bij het horen van dit verhaal zijn zij allemaal zeer geschrokken en diep bedroefd voor de tijd die nog komen gaat. Het verliezen van een ware vriend zal ons allemaal diep raken.

Na dit alles gehoord te hebben zijn zij begonnen met een Bucketlist voor hun zieke vriend Jasco, 1 van zijn dromen was om de Alpe d'HuZes te bedwingen in 2017 en zoveel mogelijk geld proberen op te halen. Helaas liet zijn gesteldheid dit op dat moment niet toe. De vrienden zijn in 2017 wel met Jasco naar de Alpe d'HuZes geweest en heeft 1 van hun leden de top bedwongen uit naam van hem. Ook heeft zij voor het KWF een bedrag opgehaald van 2500 euro dat besteed zal gaan worden aan nieuwe onderzoeken naar kanker en dit te bestrijden en misschien ooit wel de wereld uit te helpen.

De organisatie is nu een tijdje verder en zij willen in 2018 nog een poging gaan doen om de top te bereiken en Jasco wil graag ook mee lopen naar de top. Het team gaat zich opnieuw inzetten om met z'n allen een geweldig bedrag op te halen en hopen allemaal op jullie steun.

Om meer over hen te weten te komen kijk dan bij "het team" op de website van deze organisatie, daar zullen de meeste zich aan jullie voorstellen.

Team "You never wo(l)k alone"
Opgeven is geen optie

Meer informatie op: https://you-never-walk-alone7.webnode.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.