COVID-19 crisis

COVID-19 crisis

In verband met de Corona-crisis is de aanvraag van diensten ontzettend toegenomen voor ons.
Onze medewerkers staat in volle dienst op dit moment op diverse locaties door het gehele land.

Zo staat wij onder meer in ziekenhuizen en zorginstellingen, supermarkten, postdepots, transportbedrijven, warehouses, studio's, e.d.

Of het nu gaat om beveiligers, servicemedewerkers, verkeersregelaars of brandwachten ieder heeft zijn eigen taak om zo de veiligheid te waarborgen voor personeel en bezoekers. RESPECT voor eenieder die in deze tijd "gewoon" aan het werk gaat.

Petje af voor de diensten die zij draaien en wat ze op sommige plaatsten te zien krijgen of meemaken, en ja, wij zien ook de daadwerkelijke patiënten de ambulances uitgedragen worden bij ziekenhuizen.

Echter wat wij ook zien op veel locaties dat mensen de maatregelen die afgekondigd zijn door de overheid NIET in acht nemen.

Mensen alstublieft, DENK NA, BLIJF THUIS!!!!!!!! Wij willen af en toe thuis zijn bij het gezin, echter laat het werk dat niet altijd toe. Geheel onderaan staat nogmaals de maatregelen die genomen zijn door de overheid om dit te stoppen.

Wij zullen voor U als klant klaar blijven staan, echter vragen wij begrip als de telefoon een keer niet wordt opgenomen en U op een later tijdstip wordt teruggebeld.

Als laatste willen wij onze RESPECT uiten naar alle zorgverleners, politie, brandweer, chauffeurs, supermarktmedewerkers, vuilnismannen en vrouwen, postbezorgers, schoonmakers en al die andere beroepsgroepen die ons land op dit moment draaiende houden. Wat zijn wij trots op jullie allemaal.

Helaas zijn de evenementen en bijeenkomsten voorlopig afgelast, echter de gezondheid van eenieder gaat voor.
Wij blijven strijdbaar, wij zullen niet stoppen.

Stay safe and strong everybody.

Met de link komt U op de website van het RIVM uit voor de laatste informatie inzake het virus

Bijgevoegd vind U het mooie nummer "Strong" van Emma Heesters.

De aangescherpte en nieuwe maatregelen zijn:

Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen. Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen. Ook thuis: maximaal drie mensen op bezoek en hou ook dan afstand tot elkaar.
Als u kucht, hoest en/of verkouden bent, gold al: blijf thuis. Krijgt u daar ook koorts bij, dan moet vanaf nu iedereen in het huishouden thuisblijven. Mensen in cruciale beroepen en vitale processen zijn hiervan uitgezonderd, tenzij zij zelf ziek worden.
Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen. Voor begrafenissen en kerkelijke bruiloften geldt een uitzondering, waarover later meer informatie komt.
Winkels en het openbaar vervoer worden verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid.
Voor kappers, schoonheidsspecialisten en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 6 april dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen. Voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen.
Casino’s vallen vanaf nu onder dezelfde maatregel als eet- en drinkgelegenheden en sluiten per 24 maart 2020.
Op locaties zoals vakantieparken gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.
Burgemeesters kunnen gebieden aanwijzen waar groepsvorming verboden is. Het kan gaan om parken, stranden of wijken. Bij groepen van 3 of meer die geen anderhalve meter afstand houden, wordt gehandhaafd. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen zijn hiervan uitgezonderd.
Markten zijn hiervan uitgesloten omdat deze op sommige plekken in het land een essentieel onderdeel van de voedselketen zijn. Wel moeten gemeenten en marktmeesters kijken hoe ze ervoor kunnen zorgen dat voldoende afstand gewaarborgd is.
De bestaande maatregelen wil de overheid ook beter kunnen handhaven. Daarom krijgen burgemeesters de mogelijkheid om via een noodverordening makkelijker en sneller op te kunnen treden. Burgemeesters kunnen specifieke locaties sluiten, zoals parken, stranden en campings. Er kunnen ook boetes worden opgelegd.

Meer informatie op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

  • COVID-19 crisis MD Security, beveiliging Den Bosch